ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Rádi Vám poradíme: 604 786 501

Chateau Lafite Rothschild 2023, Chateau Mouton Rothshild 2023

Chateau Lafite Rothschild 2023, Chateau Mouton Rothshild 2023

 

Chateau Lafite Rothschild a Chateau Mouton Rothschild! Velká jména ve světě vína. Když je vidím na seznamu degustace, vždy se na ně nejprve zaměřím. Když dorazíte na Chateau Lafite Rothschild, nejdříve ochutnáte Chateau Duhart Milon, následuje Carruades de Lafite a nakonec první víno, Lafite. Nikdy nevyrobí nic špatného; vždy to dotáhnou k dokonalosti. Avšak ne všechny ročníky vykazují úžasnou sílu nebo rovnováhu. Ale ročník 2023 je označován za jednoho z výjimečných pro Cabernet Sauvignon, a Lafite předvedl show, kterou nezapomeneme ani za 50 let. Víno je úžasně vyvážené, plné ovocných tónů, svěžesti a perfektně integrovaných tónů dřeva. Přebíhá nám mráz po zádech, když slyším, že víno v tomto ročníku bude o 32 % levnější než loni. (13 %alkohol).

Chateau Mouton Rothschild. Když ochutnáváme přes 300 vín denně, a najednou přijedeme na Chateau, které podle zvuku a prestiže prostě musí být nejlepší, prostě musí. Spousta kritiků posadí Mouton na zem a řekne, nebo ohodnotí víno tím, že napíše, že čekal víc, nebo že tohle mohli udělat lépe, nebo že se až tak neliší od těch běžných vín. Za nás chutě Moutonu letos předčily i samotného velikána, a to Lafite Rothschild. Dostat do vína takovou sílu, přitom balanc a svěžest, je nadpřirozený úkol. Za nás top víno ročníku 2023, kdy vína zdobí ještě k tomu 13% alkoholu.
Pokud se rozhodnete investovat do vína a držet mimořádné hráče, kteří nejenže budou stoupat v ceně, ale také v kvalitě, tak Mouton Rothshild 2023 je přesně ono!

Chateau Lafite Rothschild - 11890 Kč (-32% proti loňsku)
Chateau Mouton Rothshild -  9740 Kč (-37% proti loňsku).

Rádi vám poradíme

Náš tým je připraven Vám pomoci s výběrem. Můžete využít i našeho sommeliéra.
Tel: 604 786 501

Široký výběr vín

U nás si můžete vybrat víno různých chutí z celého světa.

  

Doprava zdarma

Nabízíme dopravu zdarma ke každé objednávce nad 3 000 Kč.

Jsme rodinná vinotéka

Zakládáme si na osobním přístupu k našim zákazníkům.